Select Page

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Goudzoeker VERVALT

1 april 2020 vanaf 19:00 tot 22:00

€ 27,50
Goudzoeker VERVALT

Goudzoeker VERVALT

Delen:

Terugblikkend op de natste februarimaand sinds mensenheugenis kijkt Centrum de Zin vast vooruit naar drogere dagen!

Droog of nat, dag of maand, terugblikkend of vooruitkijkend, in elke tegenstelling is het beeld even stil te zetten, zoals de foto laat zien.
Er zit beweging in, stroomopwaarts gloort licht, in het gevallen water wordt het goud weerspiegeld, misschien alleen zichtbaar als er niemand bij is…
Zou het goud alleen in stilte oplichten? Gebeurt dat pas als we zwijgend op pad gaan? Of zouden we het ook te voorschijn kunnen luisteren in onze verhalen?

Dit kun je uitvinden tijdens een mooi programma dat in april van start gaat in Centrum de Zin. Een programma waarin elke deelnemer wordt aangezet tot het goud vinden in zijn of haar eigen verhaal.

Deze nieuwe ‘betekenisgevende bezigheid’ begint op woensdag 1 april (nee dat is géén grap!) Personal Storytelling waarin je wordt bevraagd door de Kleine Prins. Reserveer nu deze vier woensdagen van april, en schrijf je alvast in voor de eerste twee.

Wat houdt het in?

In twee avonden – eventueel uit te breiden tot vier – ga je een zelfgekozen herinnering binnenste buiten keren om er de betekenis van te vinden, voor jezelf. Na deze twee zinvolle avonden kun je het afronden. Je hebt dan een besluit genomen of bent een inzicht rijker.
Maar wellicht wil je nog twee avonden verder werken aan je verhaal. Je bereidt dan een vertelling voor die je op de vierde avond gaat delen. Deze extra avonden zullen je aanspreken als je op een nieuwe manier verbinding zoekt, enerzijds met je zelf, anderzijds met anderen.

Zin om mee te doen?

Het programma is voor 6 tot maximaal 10 personen en vindt plaats op deze 4 woensdagen van april van 19.00 tot 22.00 uur. Alle avonden ben je welkom vanaf 18.30 uur voor koffie en thee.

Bij deelname aan twee avonden is de prijs per avond € 27,50, bij vier avonden is dat € 25,00

Schrijf je in door een mail te sturen naar annette@sprekendjij.nl en € 55,00 (het bedrag van twee avonden) over te maken naar NPB, rekeningnummer NL 41 RABO 0387799206 o.v.v goudzoeker

Graag vóór 21 maart zodat we tijdig rekening kunnen houden met het aantal aanmeldingen.

* Door wie?

Annette Filippo is personal storyteller, docent en begeleider bij zingevingsvragen. Dit doet zij o.a. voor de Academie voor Geesteswetenschappen en Bijscholing instituut voor Therapeuten.