Word lid

In De Zin ontmoet je bekende en onbekende mensen, kan je kennismaken met nieuwe dingen, inspiratie opdoen. Zonder drempel, zonder pretenties. Gewoon jezelf zijn en luisteren naar mooie muziek, mooie verhalen en mooie lezingen. Laat je verrassen!

De Zin draait op de creativiteit en inbreng van de mensen die er zijn. Zonder hen geen (de) Zin. Dus als je iets te melden hebt, anderen wil laten genieten van jouw kunst of kennis, dan kan dat! Laat je zien!

Wil je iets organiseren, laat je horen!

Lid worden

Het lidmaatschap van het Vrijzinnig Centrum Harderwijk brengt – op een lage contributie na – geen verplichtingen mee; enkel voordelen. Alle activiteiten in De Zin worden georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers. Per 1 januari 2016 had de vereniging 35 leden. Voor € 35 per jaar kunt u lid worden en steunt u de activiteiten van De Zin en kunt u meedenken over alles wat er te doen is in De Zin.

De vereniging heeft een ANBI-status. Dat houdt in dat leden hun bijdrage, giften en legaten mogen aftrekken bij hun belastingopgave (check hiervoor uw persoonlijke situatie bij de belastingdienst). Hier vindt u het jaarverslag en de begroting.

Heeft u interesse om lid te worden, meld u dan aan als lid of vraag informatie op met het onderstaande formulier.

Formulier lidmaatschap

    Ja, ik heb interesse in het lidmaatschap van Centrum de Zin. Neem contact met mij op.

    * verplichte velden