Select Page

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klankschalen ligconcert

25 juni vanaf 20:00 tot 21:30

€20,00
Klankschalen ligconcert

Klankschalen ligconcert

Delen:

Een ligconcert is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.

Tijdens een Klankontspanning ligconcert maken ik gebruik van akoestische instrumenten. o.a. klankschalen, gong, oceaandrums, sandawa, etc.

Een Klankontspanning ligconcert duurt ongeveer 1,5 uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook), ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot je intuïtieve vermogens verbeteren. Je lichaam en je geest worden aangesproken om tot innerlijke rust te komen.Elke Klankontspanning – ligconcert wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers. Het is keer op keer een nieuwe beleving.

Na afloop van een klankontspanning – ligconcert nemen we tijd om de ervaringen te delen.

TIP: We raden publiek aan om een matje of dunne matras mee te nemen, zodat men het concert liggend kan worden ervaren en beluisteren.
Het resonantie concert is in centrum De Zin
Stationslaan 32,

aanvang: 20.00, zaal open 19.30uur
bijdrage inclusief koffie/thee: € 20,–.

Bestel hier kaarten: