Select Page

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Singer & Songwriteravond

Dieter van der Westen

8 oktober 2021 vanaf 20:15 tot 23:00

€ 7,50
Singer & Songwriteravond<br><p style="color:blue">Dieter van der Westen

Singer & Songwriteravond

Dieter van der Westen

Delen:

Vrijdag 8 oktober: Centrum de Zin opent vrijdag 8 oktober de reeks muziek- en poëzieavonden op maandelijkse vrijdagavonden, waarin ‘Americana’ als muziekstijl centraal staat.

Dieter van der Westen opent de reeks en pakt meteen met zijn broer Erik meteen flink uit. Dieter is een verrassend goeie Nederlandse singer-songwriter die zich ophoudt ergens in de buurt van J.J. Cale en Dire Straits van hun eerste twee platen. Heerlijk ontspannen muziek die je een mooi plekje gunt op Radio 2. Onthaasting in plaats van gejakker. Mooie melodieën en tekstuele diepgang, die ruimte laat voor de interpretatie van de luisteraar.

Je verborgen talenten ontplooien, zoals Dieter van der Westen dat doet, dat zouden meer muzikanten moeten doen. Al van rond de eeuwwisseling kennen we hem van de band Kasba, waarmee hij Noord-Afrikaans getinte muziek maakt. Maar hij blijkt ook nog singer-songwriter te zijn voor eigen rekening. Samen met zijn broer Erik maakt hij prachtige americana!

 

Vooraf reserveren is echt verstandig, er geldt een maximaal aantal personen die in de zaal kunnen. Dit via een mail aan info@centrumdezin.nl  en laat ook een telefoonnummer achter, betalen bij de deur. 

 

 

Start om 20.15 uur, we horen een coronapas check bij de ingang te doen.