Select Page

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen

30 september 2021 vanaf 20:00 tot 21:30

€ 15,00
Stembevrijdend Zingen

Stembevrijdend Zingen

Delen:

Lieve zangvriend(in),

Op donderdag 30 september kun je weer hartverwarmend en stembevrijdend zingen in Centrum de Zin in Harderwijk.

Zingen vanuit het Hart, vanuit moeiteloosheid, vanuit overgave en vreugde, gewoon zingen omdat het zo fijn is om te doen!

De afgelopen keer waren er weer een aantal nieuwe gezichten (en stemmen) bij, zo groeit dit unieke ‘pop-up’ koor iedere maand weer een stukje in omvang en klankkleuren. En daarnaast zijn we ook een ‘singing community”, de ontmoetingen en gesprekken vooraf en in de pauze dragen ook bij aan ‘het geluid’ van de zangers en zangeressen -?

Ik zorg voor thee en iets lekkers erbij. Vanaf 19.45 ben je welkom in de fijne zaal aan de Stationslaan 32 in Harderwijk. Er in voldoende ruimte in de zaal om de Corona-regels in acht te nemen.

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 30 september bij Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk. (En daarna weer iedere laatste donderdag van de maand). We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:

Inloopkoor Stembevrijdend Zingen zingt omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

Met een zomerse groet,

Maarten Moens

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

Data najaar 2021:

Donderdag 28 oktober (Centrum de Zin)

Donderdag 25 november (Centrum de Zin)

Donderdag 16 december (onder voorbehoud, Centrum de Zin)

 

Maarten Moens

 

Stembevrijder, biografisch coach, trainer, mannenwerker

www.maartenmoens.nl

0031 (0)6-25525702