Select Page

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend zingen: Zingen(d) naar het licht

19 december 2019 vanaf 20:00 tot 21:30

Stembevrijdend zingen: Zingen(d) naar het licht

Stembevrijdend zingen: Zingen(d) naar het licht

Delen:

Lieve zangers en zangeressen,

Zingen(d) naar het licht…dat opperde mijn geliefde toen ik haar naar een suggestie vroeg voor de komende avond Stembevrijdend Zingen in Harderwijk. Wat een mooi thema!

Op 21 december maken we het diepste punt van het winterduister mee. Vanaf dan komt er stapje voor stapje weer wat (zon)licht bij.

En op 24 december is het Kerstavond. Volgens de traditie een moment waarop er ook nieuw licht geboren kan worden. Licht in onze harten, licht tussen mensen, licht in de wereld.

Zingen maakt je in ieder geval lichter. Zingen is loslaten.

Stembevrijdend Zingen is loslaten van verwachtingen, vergelijken, presteren, doen. Het is aanwezig zijn in je stem, in je zingen.

Eigenlijk luisteren naar je eigen geluid. Hé, ben ik dat?

Met openheid, verwondering en dankbaarheid. Ha, fijn dat ik zing!

Zingen zonder doel, alleen omdat het fijn is, verbindend, openend, verzachtend.

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 19 december 2019 Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin, Stationslaan 32 in Harderwijk. We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

P.S. Vanwege deze speciale Kersteditie is er een after-singalong met vuurkorf en glühwein in de tuin van Bert!

 

Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer. De eerste keer kun je kosteloos meezingen om te voelen en ervaren of deze zangavonden bij je passen.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

 

Met een lichtende groet,

Maarten & Marieke

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

P.S. hieronder de nieuwe data voor 2020

Data voorjaar 2020:

30 januari

20 februari

26 maart

23 april

28 mei

25 juni

 

Maarten Moens

Stembevrijder, biografisch coach, trainer, mannenwerker

www.maartenmoens.nl