Select Page

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dinsdag 27 oktober: Klankschaal ligconcert

27 oktober 2020 vanaf 20:00 tot 21:30

€ 15,00
Dinsdag 27 oktober: Klankschaal ligconcert

Dinsdag 27 oktober: Klankschaal ligconcert

Delen:

Dinsdag 27 oktober: Klankschaal ligconcert door Ben Noorloos

Ook in oktober een klankschaal ligconcert, wel met de restricties zoals de afstand tot elkaar en als je klachten hebt rond griep, blijf je thuis. Om ook liggend die afstand te bewaren is er daarom maar plek voor maximaal twaalf personen.

Met de klankschalen geven we een positieve bijdrage aan ieder die daar in deze hectische tijden behoefte heeft. Ervaar diepe ontspanning en kom in harmonie met jezelf.

Klankschaal ligconcerten zijn een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte, waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.

Tijdens een klankschalen-ligconcert maakt Ben Noorloos gebruik van akoestische instrumenten, waaronder metalen en kristallen klankschalen, (wind)gongs, oceaandrums en een rainstick.

Een klankschalen-ligconcert duurt ongeveer anderhalf uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook), ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot je intuïtieve vermogens verbeteren. Je lichaam en je geest worden aangesproken om tot innerlijke rust te komen. Elk klankschalen-ligconcert stemt Ben af op de aanwezige deelnemers. Het is keer op keer een nieuwe beleving. Het concert begint om 20.00 uur.

TIP: Als je komt, neem dan een matje of dunne matras mee, zodat je het concert liggend kan beluisteren en ervaren.