Select Page

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gluren bij de Buren

2 juli 2023 vanaf 14:30 tot 18:00

Gratis
Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren

Delen:

Nordanus en Centrum de Zin brengen liedjes die ons aan het denken zetten

Op zondagmiddag 2 juli is er voor de vijfde achtereenvolgende ook in Harderwijk ‘Gluren bij de Buren’; een leuk en bijzonder gezellig amateurfestival met tientallen optredens in vooral tuinen – en in diverse binnenlocaties – verspreid over heel Harderwijk en Hierden.

Maar deze keer wordt het wel héél speciaal, want voor het eerst treedt er op zondagmiddag ook in Centrum de Zin een performer op.

Het is Nordanus, die filosofische liedjes ten gehore brengt. Nordanus, alias voor onze plaatsgenoot Godfried Westen speelt dan zelf geschreven en gecomponeerde liedjes waarmee hij ons naar eigen zeggen ‘aan het denken wil zetten’. Hij begeleidt zichzelf daarbij op gitaar.

Landelijk doen zo’n duizend tuinen, verspreid over 23 gemeenten mee aan Gluren bij de Buren. Organisator Stichting de Bühne bedacht dit concept om zo de drempel voor ontmoetingen te verlagen en vooral lokale creatieveling de kans te geven om op laagdrempelige wijze voor publiek op te treden en zo hun talent te laten zien. Op de website van GlurenbijdeBuren.nl vind je meer info over waar de optredens in Harderwijk plaatsvinden.

In ons centrum zijn de korte optredens van Nordanus te zien en te beluisteren op zondagmiddag 2 juli om half drie, vier uur en om half zes. Dus om 14:30 uur, 16:00 uur en om 17:30 uur.