Select Page

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Socratisch gesprek

5 juni 2023 vanaf 19:30 tot 22:00

€10
Socratisch gesprek

Socratisch gesprek

Delen:

het socratisch gesprek over ‘de juiste maat’.

In de maand juni is er weer een socratisch gesprek in Centrum de Zin, het laatste voor de zomer. We gaan op zoek naar de diepere betekenis van ‘de juiste maat’. We verkennen het onderwerp aan de hand van persoonlijke ervaringen van alle deelnemers.

De bereidheid persoonlijke ervaringen te delen is een voorwaarde voor een geslaagd gesprek. We bepalen gezamenlijk een kernvraag die we willen beantwoorden. Één van de persoonlijke ervaringen wordt gekozen om uit te diepen. Verder komt het aan op open vragen stellen, verheldering aan de hand van feitelijke informatie, naar elkaar luisteren en proberen te begrijpen. Vermeden worden oordelen en discussie. Neem pen en papier om te schrijven mee! We beginnen het socratisch gesprek om half acht en ronden af tegen 10 uur. Het socratisch gesprek vindt plaats in Centrum de Zin, Stationslaan 32 in Harderwijk op maandag 5 juni.

De deur is open vanaf 19.00 uur.

Aanmelden en meer informatie via info@schoolvoorpsychologie.nl  Het socratisch gesprek gaat door vanaf 4 aanmeldingen. Wacht niet te lang: er is ruimte voor maximaal 7 deelnemers.