Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klankschaal ligconcert

23 november vanaf 20:00 tot 21:30

€ 15,00
klankschalen

UITGESTELD IVM CORONA MAATREGELEN

Dinsdag 23 november:  Klankschaal ligconcert door Ben Noorloos

Met de klankschalen geven we een positieve bijdrage aan ieder die daar in deze hectische tijden behoefte heeft. Ervaar diepe ontspanning en kom in harmonie met jezelf.

Klankschaal ligconcerten zijn een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte, waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.

Tijdens een klankschalen-ligconcert maakt Ben Noorloos gebruik van akoestische instrumenten, waaronder metalen en kristallen klankschalen, (wind)gongs, oceaandrums en een rainstick.

Een klankschalen-ligconcert duurt ongeveer anderhalf uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook), ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot je intuïtieve vermogens verbeteren. Je lichaam en je geest worden aangesproken om tot innerlijke rust te komen. Elk klankschalen-ligconcert stemt Ben af op de aanwezige deelnemers. Het is keer op keer een nieuwe beleving. Het concert begint om 20.00 uur. Vooraf opgeven bij Ben: info@benonderweg.nl

TIP: Als je komt, neem dan een matje of dunne matras mee, zodat je het concert liggend kan beleven.

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
20:00 tot 21:30
Kosten:
€ 15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: