Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stembevrijdend Zingen

29 september vanaf 20:00 tot 21:30

€ 15,00

Beste mensen,

Het Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk begint weer op donderdagavond 29 september.

Dus: Zin om te zingen? Kom dan zingen in de Zin!

Zingen blijft een krachtig medicijn tegen de herfst-blues, tegen gevoelens van beklemming en depressie, tegen te veel in je hoofd zitten, en tegen gevoelens van alleen-zijn en opgesloten zitten in je eigen bubble.

Anders gezegd: zingen is een medicijn dat opvrolijkt, bevrijdend werkt, je helpt in je lichaam te komen en je verbindt met jezelf en de wereld (in de vorm van mede-zangers).

En voor die ‘mede-zangers’ heb ik jullie nodig. Mijn streven is om in december 2022 een levendige groep van minimaal 12 deelnemers te hebben, anders is het voor mij ook niet meer financieel haalbaar. Als (ex) deelnemers aan de avonden Stembevrijdend Zingen zijn jullie de beste ambassadeurs om nieuwe mensen te enthousiasmeren.

Dus fijn als jullie vertellen, delen over wat je hier beleeft, en iemand meenemen om kennis te maken met Stembevrijdend Zingen. Van mijn kant ga ik actiever op de trommel slaan en het Stembevrijdend Zingen promoten via diverse kanalen.

Aanbieding:

Voor de komende reeks van 4 avonden Stembevrijdend Zingen kun je een strippenkaart kopen van 50 euro. Dit geeft je recht op 4 x toegang tot de avonden in 2022. Als je niet kunt, kan iemand anders op jouw kaart komen.

Dat is dan 12,50 per avond. De prijs van losse avonden blijft 15 euro per avond.

De strippenkaart 2022 is tot en met 29 september verkrijgbaar.

Data 2022:

  • Donderdagavond 29 september, 27 oktober, 24 november, 22 december.

Zelf ben ik nieuwe wegen rond ‘stemwerk’ aan het ontdekken door een opleiding tot Zorg-zanger die ik ga volgen (gericht op werken met mensen met beginnende dementie), en door verdere scholing in het gebruik van de (helende) stem bij stress, burn-out en trauma (o.a. de polyvagaal theorie van Porges, en inzichten rondom trauma(behandeling) van prof. Bessel van der Kolk, Peter Levine en Gabor Maté).

Met zingende groet,

Maarten Moens

 

 

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
20:00 tot 21:30
Kosten:
€ 15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: