Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Singer & Songwriteravond

8 april 2022 vanaf 20:15 tot 22:00

UITGESTELD NAAR 8 APRIL 2022

Singer & Songwriteravond met Joep Pelt

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Stad als Podium.

Gitaar globetrotter Joep Pelt herontdekt de blues en folk revival van de jaren ’60 aan de hand van zijn held, de ultieme muzikale ontdekkingsreiziger Alan Lomax.

Duizenden veldopnames maakte Alan Lomax (1915-2002) van onbekende folk en bluesartiesten, waarbij hij zich ontdekker mag noemen van grootheden als Muddy Waters, Leadbelly en Woody Guthrie. Muzikale genieën van de jaren ’60 als Bob Dylan, The Rolling Stones en Brian Wilson brachten de obscure veldopnames van Lomax naar het grote publiek, en zorgde hierdoor voor een blijvende invloed op de ontwikkeling van de popmuziek.

Joep reisde zelf vanuit de platenkast van zijn vader langs de Caribbean naar het diepe Zuiden van de VS, om de ongekend grote muzikale nalatenschap van Lomax voor zichzelf in kaart te brengen. Door middel van persoonlijke verhalen en akoestische liedjes neemt Joep in zijn muzikale onemanshow het publiek mee naar het land waar de folk revolutie begon.

 

Vooraf reserveren is echt verstandig, er geldt een maximaal aantal personen die in de zaal kunnen. Dit via een mail aan info@centrumdezin.nl  en laat ook een telefoonnummer achter, betalen bij de deur. 

Start om 20.15 uur, we doen een coronapas check bij de ingang.

Gegevens

Datum:
8 april 2022
Tijd:
20:15 tot 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: