Select Page

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen

26 maart 2020 vanaf 20:00 tot 21:30

€ 15,00
Stembevrijdend Zingen

Stembevrijdend Zingen

Delen:

VERVALT: Stembevrijdend Zingen in Harderwijk. Daar zingen we met en vanuit liefde. Dat klinkt misschien wat ‘makkelijk’, maar Liefde is in mijn ogen een werkwoord, iets dat je moet doen.

En zingen, met aandacht en vanuit een open hart, is misschien wel het meest liefdevolle dat we voor elkaar kunnen doen. Met zingen, jouw stem, jouw zingen, geef je iets aan de ander, aan de wereld. En omdat we samen zingen ontvang je ook liefde van de andere deelnemers, bijvoorbeeld als je je net vandaag wat minder liefdevol voelt van binnen-?

Welkom dus: donderdagavond 26 maart 2020 bij inloopkoor Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin. We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:

Inloopkoor Stembevrijdend Zingen zingt omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijkenWe zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: een unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

 

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

Met een lichtende groet,

Maarten & Marieke

 

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

Data voorjaar 2020:

26 maart

23 april

28 mei

25 juni

 

Maarten Moens