Select Page

Vrijdagavond 24 februari 2016 klankschalenconcert

Een fijne ervaring met rust en ontspanning. Neem tijd voor jezelf en kom tot rust en in balans, aan het begin van het weekend.

Een ligconcert is massage voor lichaam en geest. Je wordt geraakt door klanken en geluiden welke invloed hebben op je hele lichaam. Het geeft rust en balans waardoor je energie meer kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis.

Tijdens een klankresonantie-ligconcert maken we gebruik van akoestische instrumenten. Zoals klankschalen, gongen, bellen en andere.
Een Klank resonantie ligconcert duurt ongeveer 1,5 uur. Je ondergaat het liggend, (zittend kan ook) ontspannen. Lichaam en geest worden aangesproken om tot innerlijke in balans te komen.

Het Klank resonantie – ligconcert wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers. Het is iedere keer een nieuwe beleving. Na afloop van een klank resonantie – ligconcert nemen we tijd om de ervaringen te delen.

TIP: We raden publiek aan om een matje of dunne matras mee te nemen, zodat men het concert liggend kan worden ervaren en beluisteren.

Het resonatie concert is in centrum De Zin Stationslaan 32,
aanvang: 20.00, zaal open 19.30uur;
bijdrage inclusief koffie/thee: € 15,–.