Select Page

In de reeks ‘Zin in Ontmoeting’-zondagmiddagen binden zondagmiddag 21 april in Centrum de Zin bezoekers met elkaar een sportieve strijd aan tijdens een flitsende muziekpubquiz.

Wie vaker de maandelijkse zondagmiddagen bezoekt, telkens op de derde zondag van elke maand, weet al dat gezelligheid, ontmoeting en vaak ook een interessant gesprek in Centrum de Zin goed samengaan met leuke activiteiten. De ene keer zijn dat bordspellen, een andere keer knutselen en voor de aankomende keer is dat een heuse muziekquiz.

Enige muzikale kennis van de deelnemers is vereist, maar zelfs zonder kun je ver komen, want de organisatoren van de muziekquiz hebben bij het samenstellen van de vragen rekening gehouden met een divers publiek. Dus hoe jong of oud je bent, wel of niet een bezitter bent van een enorme platen- of cd-collectie of een frequente radioluisteraar of muziekfestivalbezoeker; het maakt voor je kans om als winnaar van de quiz uit de bus te komen niet uit. Iedereen heeft evenveel kans, al heb je als muziekliefhebber natuurlijk toch wel een streepje voor.

Dus neem je vrienden, vriendinnen, broers en zussen of zelfs je hele familie maar mee, want het belooft in elk geval een gezellige middag waarbij er gegarandeerd ook veel gelachen gaat worden.

De ‘Zin in ontmoeting’-muziekpubquiz begint zo rond twee uur en duurt tot ongeveer half vijf, de inloop is vanaf half twee. De entree is 2,50 euro en voor die prijs krijg je ook een eerste consumptie