Select Page

Beste zanglustigen,

 

Aanstaande donderdag 26 september is er weer een vreugdevolle avond Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk.

Iedere avond heeft een thema, dat als een kapstok dient waaraan ik de liederen ophang. Deze avond is dat: levensvreugde.

De astronomische herfst is begonnen, de zomer lijkt voorbij en het leven en de mensen keren zich meer naar binnen. Het is dus zaak de warmte en het licht van de zomer in onszelf aanwezig te houden. Van binnen warmte en licht maken waarmee we langzaam de donkere dagen ingaan. Samen zingen is daarbij een prachtig hulpmiddel. Hoe meer zielen, hoe meer zangvreugde, dus als je iemand wilt meenemen, doe dat!

Levensvreugde is voor mij de vreugde van een levend mens op aarde zijn. Ik ken zelf ook goed de zwaarte, de bevangenheid en depressieve stemmingen en zingen, Stembevrijdend zingen, heeft me een instrument in handen gegeven om daar beter mee om te gaan.

Depressieve stemmingen lossen op als daar expressie aan gegeven wordt, is mijn ervaring. Zingen verwarmt, verbindt, verlicht, vitaliseert en bevrijdt. Samen zingen doet dat ook allemaal, en dan maal 10!

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 26 september 2019 Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin, Stationslaan 32 in Harderwijk. We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zingen zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer. De eerste keer kun je kosteloos meezingen om te voelen en ervaren of deze zangavonden bij je passen.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

Met een onbevangen groet,

 

Maarten & Marieke

 

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

 

Data najaar 2019:

31 oktober

28 november

19 december

 

Maarten Moens

 

Stembevrijder, biografisch coach, trainer, mannenwerker

www.maartenmoens.nl

0031 (0)6-25525702

 

VOF Moens & Veldhuis

KvK 69366721

Bankrekeningnr. NL73TRIO0338707204

 

Praktijkadres:

Paardenweide 216

1689 ML Zwaag

(Hoorn, Risdam-Noord)