Select Page

Een nieuwe lente en een nieuw geluid:
Ik wil dat dit lied klinkt als het gefluit,
Dat ik vaak hoorde voor een zomernacht
In een oud stadje, langs de watergracht –

Herman Gorter (Uit: Mei, 1889)

Beste allemaal,

Aanstaande donderdagavond 28 maart 2019 ben je van harte welkom om Stem- en Zielsbevrijdend te komen zingen in Centrum de Zin, Stationslaan 32 in Harderwijk. We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

Het thema van de komende avond Stembevrijdend Zingen in Harderwijk is: Een nieuwe lente en een nieuw geluid!

Stembevrijdend Zingen is altijd ‘nieuw zingen’. Zingen alsof je het voor het eerst doet en hoort. En tegelijkertijd stappen we in een oeroude traditie van mensen die samenkomen om te zingen, om hun verhalen te delen, om zich te uiten.

Het is zingen vanuit het hart, vanuit stilte, vanuit verwondering, vanuit moeiteloosheid. Natuurlijk zingen, omdat het fijn is om te doen. Zoals de vogels nu weer gaan zingen als de zon opkomt. Moet het iets ‘worden’, ergens aan voldoen, iets bewijzen, iets onderscheiden….?

Nee, het is zingen om het plezier van het zingen zelf. Welkom!

 Inloop vanaf 19.45, we beginnen om 20.00, en zingen met een korte pauze tot 21.30

Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zingen zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer. De eerste keer kun je kosteloos meezingen om te voelen en ervaren of deze zangavonden bij je passen.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Mooi als we ‘viral’ gaan-?

Met Lentegroet,

Maarten & Marieke

Data 2019:

25 april

23 mei

4 juli

Maarten Moens

Stembevrijder, biografisch coach, trainer, mannenwerker

www.maartenmoens.nl

0031 (0)6-25525702