Select Page

Lieve zangers en zangeressen,

Zing dan, al zit je alles tegen,

zing dan een lied.

Zing dan, bij winter, storm of regen,

of bij verdriet.

Wordt het bestaan je als geheel, incidenteel, weer wat te veel:

Mijn hemel, wring dan de tranen uit je keel.

Dit weekend was ik naar een heerlijk concert van Britta Maria (zie www.brittamaria.nl) en zij zong o.a. dit lied: Zing maar (bekend van Jenny Arean https://binged.it/33do6vW)

De rillingen liepen over mijn rug en ik heb (maar) twee keer gehuild tijdens de hele voorstelling. De kracht van muziek en speciaal van zingen werd mij weer eens duidelijk. Zingen is een medicijn voor vrijwel alle kwalen-

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 28 november 2019 Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin. We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zingen zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

 

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer. De eerste keer kun je kosteloos meezingen om te voelen en ervaren of deze zangavonden bij je passen.

 

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

 

Met een gezongen groet,

 

Maarten & Marieke

 

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

 

Data najaar 2019:

19 december

Maarten Moens

 

Stembevrijder, biografisch coach, trainer, mannenwerker

www.maartenmoens.nl

0031 (0)6-25525702