Select Page

Beste zanglustigen,

Na de zomerstop gaan we a.s. donderdag 29 augustus weer heerlijk een avond Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk.

In het Facebookbericht van Centrum de Zin stond het woord ‘onbevangenheid’. Dat sprak me aan omdat het mooi de polariteit weergeeft waartussen Stembevrijding zich begeeft: tussen bevangenheid en onbevangenheid, anders gezegd: tussen gevangenschap en bevrijding.

Ieder kind zingt (onbevangen), als volwassene raken we vaak in bevangenheid vanwege onze stem. Er komen oordelen bij, moeten presteren, vergelijken, iets ervan vinden, kortom: gedoe!

Met Stembevrijdend Zingen zoeken we onze weg terug naar het onbevangen zingen van het kind in os. Naar de moeiteloosheid en de natuurlijkheid van zingen. En als je wel een vrije, of geschoolde stem hebt…. dan kun je die lekker laten klinken en een inspiratiebron voor anderen zijn!

Iedereen kan zingen, het is ons geboorterecht als mens. Je bent dus weer van harte welkom, wat voor zangvogel je ook bent-?

Dus: aanstaande donderdagavond 29 augustus 2019 Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin, Stationslaan 32 in Harderwijk. We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zingen zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer. De eerste keer kun je kosteloos meezingen om te voelen en ervaren of deze zangavonden bij je passen.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

Met een onbevangen groet,

Maarten & Marieke

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

Data najaar 2019:

29 augustus 2019

26 september

31 oktober

28 november

19 december

 

Maarten Moens

 

Stembevrijder, biografisch coach, trainer, mannenwerker

www.maartenmoens.nl

0031 (0)6-25525702

VOF Moens & Veldhuis

KvK 69366721

Bankrekeningnr. NL73TRIO0338707204

 

Praktijkadres:

Paardenweide 216

1689 ML Zwaag

(Hoorn, Risdam-Noord)