Beste mensen,

Donderdag 31 januari ben je van harte welkom om Stem- en Zielsbevrijdend te komen zingen in Centrum de Zin, Stationslaan 32 in Harderwijk.

We zingen omdat het fijn is, niet om iets te bereiken. Voluit, moeiteloos, genietend zingen vraagt vooral loslaten (van verwachtingen, voorstellingen, willen presteren, e.d.) en aanwezig zijn bij wat er wil klinken en ontstaan. En aan het einde van de avond is iedereen anders ‘gestemd’ dan bij aanvang en ga je lichter en gevitaliseerd naar huis. Het wonder van de muziek en van samen zingen. Zo groots, en zo dichtbij.

Wil je dit ook ervaren, zorg dat je erbij bent. Iedere avond is een première die niet herhaald kan worden. Dichter bij de hartslag van het leven kun je niet komen.

Inloop vanaf 19.15, we beginnen om 19.30 uur, en zingen met een korte pauze tot ongeveer 21.15 uur

Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zingen zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 19.30 en zingen tot 21.15. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement 12,50. De eerste keer kun je kosteloos meezingen.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt.

Deel:
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Facebook pagina
Delen:
Facebook