Select Page

Dit jaar start Eva de Vries in ons centrum met een maandelijkse maandag meditatie-avond.

Mediteren helpt tot rust te komen en is een weldaad voor zowel je lichaam als je geest. Tijdens de maandelijkse meditatieavonden laat je de buitenwereld voor wat het is en keer je naar binnen. Je gaat terug naar je basis, waar je even helemaal niets meer hoeft. Alleen maar te ZIJN. Op deze avonden word je eerst meegenomen in een geleide natuurmeditatie en vervolgens mediteren we in stilte met elkaar.

Natuurmeditatie

Hierbij word je aan de hand genomen door Moeder Natuur, die je meeneemt in haar rust, in haar vertraging en waar alles als vanzelf van je af glijdt. Het is alsof je zelf in de natuur bent en kunt genieten van de fijne energie die er hangt en die jou helpt om weer dichter bij je kern te komen.

Stiltemeditatie

Na de geleide meditatie gaan we verder in stilte. Hierbij ga je met je aandacht naar binnen, naar je ademhaling. Geheid dat er allerlei gedachten naar boven komen. Met het mediteren kijk je naar ze als wolken die aan je voorbij gaan, waardoor je ziet wat ze werkelijk zijn. Het helpt je je niet meer te identificeren met je gedachten en je oordelen hierover te laten gaan. Om meer innerlijke rust te ervaren. Een ontspannen mind en lijf!

Na afloop drinken we een kopje thee samen, als je dat wilt, en is er de mogelijkheid om je ervaringen te delen.

Voor wie: iedereen kan meedoen met de meditatie, of je er nu wel of geen ervaring mee hebt. De avonden zijn los te volgen. Twijfel je of het iets voor je is, kom het vooral uitproberen en ervaar wat het met jou doet.

Praktische informatie

Wanneer: vanaf maandagavond 14 januari a.s.  van 20.00-22.00 uur, volgende data kun je vinden op de website van Centrum de Zin.

https://www.centrumdezin.nl/

Hoe vaak:     1 x per maand

Kosten:          € 8,- per keer, incl. thee

Aanmelden:   niet nodig

Meer informatie:            via Eva de Vries, http://www.evastreehouse.nl, info@evastreehouse.nl,      06 42966940