Select Page

Eva de Vries, natuurcoach, hebben we dit jaar gevraagd om onze traditionele oudejaarsmeditatie te geven.

De laatste jaren is de oudejaarsmeditatie om 12 uur in de middag, het is  een mooie symbolische tijd met het oog op de jaarwisseling in de nacht om 12 uur. Even stil staan bij de tijd en de beleving daarvan.

Een moment om in een sfeervolle ruimte terug te kijken op het afgelopen jaar, dit vervolgens los te laten en hiermee ruimte te maken voor het nieuwe jaar – dit doet Eva met een geleide natuurmeditatie.

Verder wil ze ingaan op dankbaarheid: waar ben je dankbaar voor het afgelopen jaar, dit kunnen we na de geleide meditatie met elkaar delen en vervolgens gaan we hiermee in stilte mediteren.

Eva zal daarbij uitleg geven over het mediteren voor mensen die er nog geen of weinig ervaring mee hebben.

Eva de Vries is natuurcoach, doet dit vanuit Garderen. Zij geeft diverse meditaties, natuurbelevingswandelingen, met als krachtig uitgangspunt: Hervind je ware zelf, de natuur dat ben jij!  Geïnteresseerd? Voor meer informatie zie haar website: www.evastreehouse.nl

Eva de Vries is gespecialiseerd in wandel-/natuurcoaching; geeft begeleiding bij re-integratie; Natuurhealing; diverse soorten wandelingen in de natuur en intuïtieve schilderworkshops.

Volgens ons een aanwinst voor centrum de Zin, waar zij komende tijd maandelijks de meditatie gaat verzorgen op de maandagavond, hou absoluut onze website in de gaten, noteer alvast maandag 14 januari in uw agenda.

De Oudejaarsmeditatie is vrij te bezoeken, een vrijwillige bijdrage is zeer welkom.