Select Page

Meditatie in de Zin, onder begeleiding van instrumenten en spraak. Elke eerste zondag van de maand.

Door de livemuziek (trommels etc.) ervaar je deze meditatie als of je in de prairie in America bent tussen de indianen bent. De Zin nodigt je uit om de gezamenlijke meditatieve flow te gaan ervaren. Ervaar het positief effect op je ‘zijn’. Deze gezamenlijke meditatie creëert harmonie en een groepsverbinding waardoor jij de meditatieve kracht nog intenser gaat ervaren.

Voor deze avond is kennis van meditatie niet nodig we nemen je mee in een “reis” langs de chakra’s.

We gaan uit van het gedachtegoed van Tijn Touber – Stadsverlichting –.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar:

De meditatie word ondersteund door de trommels die je nog dieper in de meditatie gaan brengen deze instrumenten worden bespeeld door Pierre van Wieringen in samen spel met Dennis Rappard die je mee neemt op “de reis” door je te begeleiden met zijn stem (geleide meditatie).

Voel je vrij om mensen mee te nemen het is geen vaste groep en iedereen is welkom. We nodigen je van harte uit om dieper contact te maken met jezelf en te genieten van de meditatie. Het is aan te bevelen om geen knellende kleding te dragen.

Na de meditatie is er ruimte voor een drankje en gezellig napraten aan de bar. De entree € 5,- om de kosten van ons centrum de Zin te dekken. De zaal is open: vanaf 19.30 uur. Aanvang 20:00 tot 22:00 uur.