Select Page

Workshop ademwerk in De Zin

Wil je weten wat ademwerk voor jou, je gezondheid en jouw leven kan betekenen? Kom dan naar de workshop ‘De kracht van ademen’ op woensdag 17 mei in Centrum De Zin in Harderwijk. Lichaamsgericht therapeut Leonoor Pronk uit Leiden komt dan laten ervaren wat de kracht van jouw ademhaling is.

Ademwerk is een prachtige manier om energieker en vitaler te worden. Ook kan je door ademwerk meer in contact komen met je lichaam en je gevoel. Je ademhaling staat niet los van wie je bent en hoe je je voelt. Als je vrij en volledig ademt, voel je je ook vrij en volledig. Daarnaast werkt ademwerk heel ontspannend.

In de workshop ga je na een korte uitleg over ademen aan de slag met oefenen. Met de oefeningen kan je ervaren en onderzoeken wat je kan doen om je ademhaling meer vrij te maken. De oefeningen helpen je te ontspannen, ook op je werk. Als afsluiting doe je samen een ademmeditatie waarbij je nog meer contact maakt met je ademhaling en je de

ademhaling verdiept. De ademmeditatie doe je zittend op een stoel. Ervaring met lichaams- of ademwerk heb je niet nodig. Als je al ervaring hebt, dan kan de workshop verdiepend voor je werken.

Start 20 uur, zaal open 19.30 uur.
Entree € 5. Voor letsleden 2 spatten.
Graag aanmelden op info@ykr-homeopathie.nl.