Select Page

Op de laatste 4e zondagmiddag van februari, zijn wij gewoon geopend van 13.30 uur -16.30 uur. Wees welkom! Stamppot!

Zondag 25 februari 2018 is het weer zover, onze gratis toegankelijke ontmoetingssoos in de Zin. Vorig jaar was het een groot succes dus voor herhaling vatbaar:

Net als vorig jaar gaan onze huiskoks weer diverse stamppotjes, speklapjes en erwtensoep bereiden. Voor de toebehoren zoals worst en stokbrood wordt ook gezorgd.

Het belooft weer een waar smulfestijn te worden dus misschien is het verstandig om thuis de lunch maar eens over te slaan.

Naast het gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, is er tijdens deze Soos…..muziek!!

Noteer de datum direct in je agenda en stuur dit bericht a.u.b. zoveel mogelijk door naar familie, vrienden en bekenden ! We hopen/rekenen op een grote opkomst, dus: zegt voort.

Een hapje eten, wat drinken, samen met een goed gesprek; dát zijn de hoofdingrediënten van de maandelijkse Ontmoetingssoos.

De Ontmoetingssoos is er om 55-plussers met andere generatiegenoten in contact te brengen en waar gezellig samenkomen voorop staat.

Ook je familieleden, vrienden, kennissen, verzorgers en/of mantelzorgers zijn altijd van harte welkom.

De deelnemers mogen suggesties doen voor de thema’s en activiteiten voor volgende bijeenkomsten.

De gezellige en bovendien gratis toegankelijke soosmiddagen worden elke vierde zondagmiddag van de maand gehouden in Centrum de Zin aan de Stationslaan 32 in Harderwijk. Vrijwilligers van Centrum de Zin staan tussen 13.30 en 16:30 uur voor u klaar.

https://www.centrumdezin.nl/