Select Page

De weg van jouw stem
Interactieve lezing over zingen, vrijheid en vervulling.

Ik noem mezelf het liefst professioneel pad-vinder en zangeres. Ik licht mensen bij, zodat ze hun pad vinden en weer leren vertrouwen op hun innerlijk kompas. Ik heb zelf ervaren hoe pijnlijk het is om voor je geluk afhankelijk te zijn van de buitenwereld en hoe het ertoe doet om je innerlijke drijfveren te volgen.

Zoals Steindl-Rast zo mooi zegt:
Ieder van ons is voorbestemd om het goddelijke mysterie op zijn eigen unieke wijze tot uitdrukking te brengen.

Mijn stem heeft me daarin de weg gewezen. Zo op de grens van binnen -en buitenwereld is onze stem een spiegel van dat wat er gaande is in ons leven. Met ons zingen komen we in lagen aan, ook fysiek, waar woorden niet kunnen komen en de trilling van onze stem opent ons voor onze waarheid. Het steeds weer een wonder om te zien wat een vreugde en vrijheid het geeft wanneer we expressie mogen geven aan wie we zijn.

Tijdens de avond zou ik graag willen vertellen over mijn reis, er over zingen en de mensen iets laten ervaren van het effect van stembevrijding.