Select Page

Vrijdagavond 16 september 2016 start neem het nu op in je agenda!

16-09 Caroline in ’t Veld http://www.intveld.net/
De Almeerse kleinkunstenares Caroline in’t Veld schrijft en zingt al 20 jaar haar eigen liedjes. Ze studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en speelt sinds haar 8e jaar accordeon. Later volgden piano en zang.

Door haar werk te verbinden met bijzondere locaties en andere kunstvormen, maakt ze van luisteren naar haar liedjes een bijzondere ervaring.
Caroline schrijft voor iedere opdracht authentiek werk. Ze concentreert zich hierbij op het vertalen van de kracht van een artistiek concept in muziek. Dankzij jarenlange training is haar stem veelzijdig en warm.

in t Veld

07-10Jos Jongeling (met nog een muzikant) http://www.josjongelingmuziek.nl

Naast frontman van de folkband Daddy-O is de Ermelose Jos Jongeling ook singer-songwriter. Jos brengt solo een mix van Een mix van folk, country, tex-mex en dergelijke. Jos: “Er zijn zoveel goeie songwriters die zoveel prachtig materiaal hebben gemaakt. Materiaal dat, naar mijn idee, te weinig aan bod komt. Zowel bij live events als op de lokale radio. Dat gaat anders worden. Ik ga het naast mijn eigen songs ook live spelen in zalen en cafeetjes!”

Jos Jongeling

11-11 Lorely https://loreleymusic.com

Loreley is het muzikale alter-ego van zangeres en violist Renske Wassink. Renske komt waarschijnlijk samen met haar gitarist Paolo Bouwman naar centrum De Zin Over Loreley
Met loepzuivere stem en een feilloos gevoel voor timing doet Loreley je meewiegen op haar aanstekelijk swingende popsongs. De invloed van jazz is duidelijk hoorbaar in de vloeiende melodielijnen, improvisaties en harmonieën. In combinatie met wereldgrooves uit Afrika, Latijns-Amerika en de Middellandse zee ontstaat een sound die hier en daar doet denken aan een akoestische versie van Sting’s Brand New Day.Dit is muziek waar de zon doorheen schijnt!
Loreley

Zaal open vanaf 19.30 u, start programma vanaf 20.15 u entree € 7,50 pp, kaartjes aan de zaal.