Select Page
Beste zangminnenden,
Na een succesvolle zangavond bij Helios, nodig ik jullie van harte uit voor weer een ‘gewone’ avond Moeiteloos Zingen in Harderwijk, op vrijdagavond 1 juni a.s. , met als thema: de Regenboogstem.
Je kunt de 7 chakra’s (of lichaamsgebieden) in de mens verbinden met 7 klanken, 7 archetypen, 7 kleuren, 7 kwaliteiten en misschien wel 7 soorten ‘stemmen’ in ons. Dat wil ik verder onderzoeken op deze avond.
De 7 kleuren geven samen de kleuren van de Regenboog weer, vandaar de Regenboogstem.
Kunnen we klank geven aan die 7 verschillende gebieden in ons lichaam, kunnen we liederen zingen die daarmee corresponderen en zodoende een gevoel krijgen over waar we meer ‘thuis’ zijn en waar nog wat (t)huiswerk te verrichten is?
  

Algemene informatie:

Moeiteloos Zingen in Harderwijk, is zingen omdat het fijn is. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, zingen vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. Kortom: het is iets unieks, dat elkaar avond weer nieuw ontstaat en verdwijnt bij de laatste klanken. Deze zangavonden in een voormalig kerkje in Harderwijk kenmerken zich door een intieme sfeer en ruimte voor uitwisseling en verdieping.
Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!
We beginnen om 20.00 en zingen tot 22.00. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement 12,50.
Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt.
Met kleurrijke meigroet,
Maarten & Marieke Moens

P.S. 1: Nieuw beleid: mensen die voor het eerst komen zingen, kunnen kosteloos meezingen (dus als je nog iemand weet in je omgeving…-)

 
P.S. 2: de volgende avond Moeiteloos Zingen in Harderwijk is op vrijdagavond 29 juni
P.S. 3: Er komen steeds meer mensen uit Ermelo (bravo!), misschien kunnen jullie met elkaar meerijden-Knipogende emoticon