Select Page

Vrijdag 1 maart is er weer Singer  & Songwriteravond in ons centrum,

aanvang: 20.15 uur,  entree € 7,50 kom ook een avond genieten!

Ed Citroen

Ed Citroen is zoals hij het zelf zegt een poptroubadour; een moderne troubadour (zanger-gitarist) met popsongs. Hij speelt met zijn akoestische gitaar lekker knus en gezellig de mooiste nummers. Naast zijn coverrepertoire blijft Ed actief met het schrijven van eigen liedjes. In 2007 verschijnt zijn debuut album ‘Recht uit het hartstikke eerlijk’, waarvan de single ‘Julia’ vaak gedraaid wordt op Radio 2.

Het timbre van zijn rauwe stem doet vaak denken aan Peter Koelewijn, Harrie Jekkers en Stef Bos. “Ik hoor vaak die vergelijkingen wat ik niet erg vind, mensen zoeken met onbekend werk naar iets wat hen houvast geeft. “Mijn stem past erg goed bij Nederlandstalig“, zo ervaart Ed. In 2017 is zijn album ’Het beste van Ed Citroen’ verschenen op Spotify.
Een optreden van Ed Citroen schuurt langs alle hoeken van emoties met een lach en een traan, soms introspectief dan weer uitbundig met een meezinger om het leven te vieren in al zijn facetten.
Daarnaast is hij ook actief als leadzanger van de tributeband The Policed, waarvoor hij een prachtige recensie kreeg in het AD.

De Harderwijkse coverband The Acouztix zijn begonnen in 2017 met het akoestisch spelen van werk van Pink Floyd, The Golden Earring, Steely Dan, 10CC, Radiohead,etc.