Select Page

Beste zangers en zangeressen,

‘Niet zeuren maar zingen”, is het levensmotto van zangeres en zangcoach Babette Labeij.

Op de achterflap van haar boek ‘Zing! Dromen. Durven. Doen.’ staat de volgende tekst:

“Kan ik wel zingen? Ben ik niet te oud? Zing ik niet vals? Honderden excuses kun je verzinnen om iets niet te doen, er niet voor te gaan. Ik zie dagelijks mensen die willen zingen: sommigen met heel veel ervaring en anderen die nog nooit hebben gezongen. Wil je zingen, ga dan zingen! Zo simpel is het. Hoe oud je ook bent, van welke muziek je ook houdt: iedereen heeft een stem. Je hoeft geen Pavarotti of Whitney Houston te zijn om jezelf te laten horen.”

Daar heb ik niets aan toe te voegen, dus als je je stem wilt laten horen, kom op vrijdagavond 2 november naar een nieuwe avond Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk.  

Inloop vanaf 19.45, we beginnen om 20.00, en zingen met een korte pauze tot 22.00

Welkom!

Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zingen zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 22.00. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement 12,50.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt.

Met herfstige groet,

Maarten & Marieke

Volgende datum:

vrijdag 30 november

P.S. : Nieuw beleid: mensen die voor het eerst komen zingen, kunnen kosteloos een keer meezingen.