Select Page

Kleinkunstsalon in De Zin op 22 februari 2019.

Een verrassende avond met muziek, verhaal, reflectie en samenzang. In de bijdrage van Annette gaat het over het verhaal achter ‘de Kleine Prins’, Bert Tersteeg en Joanna de Vletter verzorgen een blokje folkmuziek (gitaar, viool en zang). Gastheer Ronald Naar vertolkt een of meerdere Franse chansons en nodigt uit tot samenzang… Om 19.30 uur is de deur open en is er koffie en thee. In plaats van een entreeprijs geldt het PWYW-principe: pay what you want
De kleinkunstsalon is een initiatief van Ronald Naar (www.zingenddoorhetleven.nl). Ronald verbindt het muzische en het levensbeschouwelijke in zijn zang- en stemworkshops. De Kleinkunstsalon is een reizend variétécircus dat in september van start ging in Het Venster (Vrijzinnige gemeenschap in Veenendaal), volgende etappe is De Zin in Harderwijk. In de salon ontvangt Ronald gastperformers.

Over de gastperformers:
Bert Tersteeg (gitaar en zang) en Joanne de Vletter (viool en zang)
vonden elkaar twee jaar geleden in hun liefde voor folkmuziek. Zij
besloten dat het tijd was om nu de daad bij de droom te voegen en
folkmuziek te gaan maken.  Zij maken deel uit van de kersverse
folkgroep Absent Friends (die zij hebben opgericht). Zij vertolken
volksliedjes uit Ierland, Schotland en Italië. En misschien wel een
country of blues nummer.

Annette Filippo is als storyteller vooral gefascineerd door verhalen van anderen. Oude of nieuwe, grote of kleine verhalen; ze zoekt graag naar de rode draden erin, om te kunnen verbeelden hoe de ontwikkeling zich voort zal zetten. ‘Le Petit Prince’ kreeg ze ooit in handen door een onbekende Franse tante; een boekje dat zich maar niet leek te openen.  De parel in deze oesterschelp had er jaren voor nodig om zich aan Annette te tonen en wordt nu met de jaren steeds rijker en glanzender.