Select Page

Beste zangers en zangeressen,

Op vrijdagavond 28 september is er weer een avond Stembevrijdend Zingen in Harderwijk. Zingen omdat het fijn is, zingen omdat het goed doet, zingen omdat het genezend is.

Samen zingen is het plezier van zingen in het kwadraat. Je geeft en ontvangt, ontmoet en verbind je. Waar eindigt mijn stem, waar begint jouw stem? Waar reizen we samen, waar gaan we uiteen? Samen zingen is een dans van toenadering en verwijdering. Van luisteren en antwoord geven. Van inademen en uitademen. Van soms opgenomen worden in een overstijgende eenheid en dan weer terugkomen in ieders eigen lichaam en ziel.

Iedere inademing is een nieuw begin, een nieuwe kans, een nieuwe opmaat voor de daarop volgende uitademing. Uitademen met aanhoudend geluid is zingen, zo simpel is het. En omdat we allemaal kunnen ademen en geluid maken, kunnen we allemaal zingen. Zo simpel is het.

Wil je dat weer zelf ervaren, kom dan a.s. vrijdagavond 28 september naar een nieuwe avond Stembevrijdend Zingen in Harderwijk. Welkom vanaf 19.45, we beginnen om 20.00, en zingen met een korte pauze tot 22.00. Welkom!

Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zingen zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 22.00. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement 12,50.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt.

Maarten & Marieke

 

Volgende data na de zomerstop:

vrijdag 2 november

vrijdag 30 november

P.S. 1: Nieuw beleid: mensen die voor het eerst komen zingen, kunnen kosteloos een keer meezingen.

P.S. 2: de volgende avond Stembevrijdend Zingen in Harderwijk is op vrijdagavond 2 november 2018!