Select Page

Vrijdag 29 juni: laatste Moeiteloos Zingen door Maarten Moens voor de zomervakantie. Moeiteloos Zingen in Harderwijk, is zingen omdat het fijn is. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, zingen vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. Kortom: het is iets unieks, dat elke avond weer nieuw ontstaat en verdwijnt bij de laatste klanken. Deze zangavonden in Centrum de Zin kenmerken zich door een intieme sfeer en ruimte voor uitwisseling en verdieping.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom! Voor de eerste keer meedoen is kosteloos. Inlopen vanaf 19.30 uur.

Extra genieten: na afloop vieren we onze traditionele seizoensafsluiting met een hapje en een drankje rond de vuurkorf op het terras van ‘gastheer’ Bert van Emaus (direct naast Centrum de Zin). Iedereen is daar van harte welkom! Er mag en zal ook spontaan gezongen worden.

Mandalatuin: op donderdagavond 19 juli verzorgt Maarten een avond Stembevrijdend Zingen in de Mandalatuin van Ingrid en Eugène Klooster in Harderwijk.  Aanvang 19.30, kosten 15 euro.

Op de Facebookpagina van de Mandalatuin vind je er meer over https://www.facebook.com/mandalatuin .