Select Page

Beste mensen,

Aanstaande vrijdag 30 november ben je weer van harte welkom om Stem- en Zielsbevrijdend te komen zingen in Centrum de Zin, Stationslaan 32 in Harderwijk.

We zingen omdat het fijn is, niet om iets te bereiken. Voluit, moeiteloos, genietend zingen vraagt vooral loslaten (van verwachtingen, voorstellingen, willen presteren, e.d.) en aanwezig zijn bij wat er wil klinken en ontstaan. En aan het einde van de avond is iedereen anders ‘gestemd’ dan bij aanvang en ga je lichter en gevitaliseerd naar huis. Het wonder van de muziek en van samen zingen. Zo groots, en zo dichtbij.

Wil je dit ook ervaren, zorg dat je erbij bent. Iedere avond is een première die niet herhaald kan worden. Dichter bij de hartslag van het leven kun je niet komen. Welkom!

Je bent weer van harte welkom in Centrum de Zin, Stationslaan 32 in Harderwijk.

Inloop vanaf 19.45, we beginnen om 20.00, en zingen met een korte pauze tot 22.00

Welkom!Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zingen zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

 

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 22.00. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement 12,50. De eerste keer kun je kosteloos meezingen.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt.

Met herfstige groet,

Maarten & Marieke

P.S. 1: Nieuw beleid: mensen die voor het eerst komen zingen, kunnen kosteloos een keer meezingen.

P.S.2: ik heb ook ruimte voor mensen die individueel willen komen zingen. Dat kan op afspraak in Hoorn en in Amsterdam. Stembevrijding als zelfonderzoek, zelfbevrijding, zelfbewustwording. Roept dit een verlangen bij je wakker….maak een afspraak!