Select Page
Beste zangvogels (merels en kraaien),
Op vrijdag 31 augustus beginnen we weer met de maandelijkse zangavond Stembevrijdend Zingen in Harderwijk. Fijn om elkaar weer (zingend) te ontmoeten. Ik heb voor 2018 nog 4 vrijdagavonden gepland, dus pak je agenda en schrijf ze op! Maarten
Het thema voor a.s. vrijdagavond is ‘Openheid’. Openheid, onbevangenheid is het startpunt van Stembevrijdend Zingen. Met verwondering aanwezig zijn bij de eerste klanken die uit je keel komen. Hè, ben ik dat? Zo klink ik dus nu, vandaag, op dit moment. Beetje onzeker misschien, of erg mijn best aan het doen, of heel zachtjes zodat niemand me hoort, of meteen voluit.
Stembevrijdend Zingen is een vriendelijke vorm van zelfonderzoek, van moeiteloos zingen, waarbij je gaandeweg meer thuiskomt in je lichaam, in het hier en nu, en in de vreugde van samen zingen. Ieder mens kan en wil zingen, want ieder kind doet het, en iedere volwassene kan dat plezier en die onbekommerdheid hervinden. Welkom dus, bij een nieuw seizoen Stembevrijdend Zingen in Harderwijk!
Reminder: a.s. vrijdag 31 augustus
een nieuwe avond Stembevrijdend Zingen in Harderwijk. Welkom vanaf 19.45, we beginnen om 20.00, en zingen met een korte pauze tot 22.00.

Algemene informatie:

Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zingen zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken.
Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.
Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!
We beginnen om 20.00 en zingen tot 22.00. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement 12,50.
Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt.
Met nazomerse groet,
Maarten Moens

P.S. 1: Nieuw beleid: mensen die voor het eerst komen zingen, kunnen kosteloos een keer meezingen.

P.S. 2: de volgende avond Stembevrijdend Zingen in Harderwijk is op vrijdagavond 28 september 2018!
P.S. 3: Er komen ook mensen uit Ermelo en Zeewolde, misschien kunnen jullie met elkaar meerijden-Knipogende emoticon
Data na de zomerstop:
vrijdag 31 augustus 2018
vrijdag 28 september
vrijdag 2 november
vrijdag 30 november
Maarten Moens
Stembevrijder, biografisch coach, trainer, mannenwerker
www.maartenmoens.nl
0031 (0)6-25525702