Select Page

Zoals jullie kunnen zien op het jaarprogramma, wordt er voor de soos op 28 oktober een presentatie door ‘Levende Historie Harderwijk’ verzorgd.

Inloop zoals gebruikelijk vanaf 13.30 uur, tot zo’n 16.30 uur.

Graag vraag ik even de aandacht voor de volgende onderwerpen in deze mail:

– zondag 28 oktober ‘Levende Historie Harderwijk’

– zondag 25 november ‘Sinterklaasviering met gedichten’

– zondag 23 december ‘Kerstbrunch’

Aankomende zondag 28 oktober is het weer zover, van 13.30 tot 16.30 uur onze maandelijkse ontmoetingssoos in Centrum de Zin.

Gezellig zoals altijd met een kopje koffie of thee en later eventueel een ander drankje. Als je zelf iets lekkers mee wilt nemen is dat natuurlijk erg welkom.

Deze soos zal speciaal voor ons, een presentatie worden gegeven over het ontstaan en doen en laten van  ‘Levende Historie Harderwijk’. Indien mogelijk zullen ook enkele leden van deze vereniging, de presentatie in klederdracht opluisteren.

——————————————————————————————

Sinterklaas is vanaf 17 november ook in Harderwijk gearriveerd en Centrum de Zin besteedt daar tijdens de ‘Sinterklaasviering met gedichten’, op 25 november aandacht aan.

In de pauze kunnen degenen die mee willen doen met de Sinterklaasviering op 25 november zich opgeven, zodat aan het einde van de soos de namen kunnen worden getrokken voor wie zij een klein presentje (of surprise) en bijpassend rijm zullen verzorgen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om nu zondag aanwezig te zijn, maar toch mee willen doen met de Sinterklaas-activiteit tijdens de soos op 25 november, geef dat dan nog even zsm aan mij door, want dan kan ik  je naam alsnog toevoegen en een regeling met je treffen zodat je weet hoe of wat.

 

Ook zal er deze soos een intekenlijst liggen om deel te nemen aan de kerstbrunch op 23 december.

Opgeven hiervoor kan bij Els, die ook de coördinatie doet voor de door de deelnemers mee te brengen lekkernijen.

Reden genoeg dus om deze soos in grote getale te bezoeken.

We hopen weer veel (nieuwe) soosbezoekers te mogen ontmoeten. Introducees zijn ook deze keer weer van harte welkom, dus…. zegt het voort!