Select Page

Ervaar een meditatieve reis onder begeleiding van muziek en spraak.

Laat Pierre van Wieringen (Hidden Tree) je mee nemen met zijn live muziek en gezang van uit het hart. Door zijn jaren langen ervaring met Indianen liederen ervaar je deze meditatie alsof je op de prairie in Amerika bent, tussen de indianen.
De meditatie gaat in samen spel met Dennis Rappard die je mee neemt op “de reis” langs de chakra’s door je te begeleiden met zijn stem (geleide meditatie).

Door de stem, trommels, gezang en andere muziekinstrumenten is het een ervaring. Dit is een avond waar jij je zelf oplaad en ontlaad, jezelf onderdompelen in rust. Zoals onze Duitse buren zo mooi zegen: Seele baumeln lassen.

De Zin nodigt je uit om de gezamenlijke meditatieve flow te gaan ervaren. Voel je vrij om mensen mee te nemen het is geen vaste groep en iedereen is welkom.

De entree van € 7,50- incl. koffie & thee.
Zaal open: 19.30 uur aanvang 20:00 tot 22:00 uur.

Na de meditatie is er ruimte voor een drankje en gezellig napraten aan de bar. Het is aan te bevelen om geen knellende kleding te dragen.

Voel je vrij om mensen mee te nemen het is geen vaste groep en iedereen is welkom. We nodigen je van harte uit om dieper contact te maken met jezelf en te genieten van de meditatie.