Select Page

vrijdag 8 april – Huygens consort, special concert

Uniek a capella muziek “Niet alles is te koop”

Genieten van een bijzonder a capella concert door Huygens Consort uit Hattem. Dit concert is de afsluiting van twee series filosofie-lessen in De Zin ”Niet alles is te koop “en “Op denkles”.

Niet alles is te koop: liefde, vrijheid, gezondheid…..ze zijn onbetaalbaar. Grote begrippen, die in onze levens veel betekenen.

Huygens Consort bezingt deze thema’s op een speelse en inspirerende manier. Huygens Consort is een kwartet van zeer geoefende en geschoolde zangers. Hun samenklank is uniek. Als je van zang houdt, kan je dit niet missen! Dit concert is speciaal voor Harderwijk in elkaar gezet. De creatieve manier van concerten verzorgen is een ware inspiratie voor iedereen. Wil je meer weten van hun werk, kijk dan op www.huygensmusic.nl

Het Huygens Consort is een vocaal kwartet en bestaat uit Lin de Jong – sopraan, Henriette van der Laan – alt, Hans Tijssen – tenor en Andre Geerts – bas. Het Consort brengt verrassende en gevarieerde programma’s in intieme setting, altijd in bijzondere combinaties van muziekstijlen en muziekperiode’s. Zo staat muziek van Bach naast die van Billy Joel en wordt de muziek van renaissance componist Dufay gekoppeld aan muziek van de Eagles.

consort