Select Page

4 maart 2016 – Singer – Songwriter, optreden 2Tone.

Vrijdagavond 4 maart staat een optreden van 2Tone gepland in centrum De Zin.

2Tone

De tweepersoonsformatie 2Tone bestaat uit gitarist Omar Bakker en zangeres Anne Corporaal. Het duo speelt op eigen wijze bestaande soul-, blues-, pop- en jazznummers en werkt momenteel aan een eigen repertoire.

De roots van Omar Bakker liggen in de blues. Omar heeft jaren in diverse bluesbands gespeeld, en hij kan terugkijken op samenwerking met diverse bekende muzikanten zoals de legendarische gitarist Jan Akkerman. Omar is geen onbekende in het muziekwereldje, in 2015 werkte hij nog nauw samen met de bekende Groninger singer-songwriter Martin Korthuis. Veel mensen herinneren zich nog het schitterende optreden van Omar en Martin een jaar geleden in de Catharinakapel in Harderwijk.

Zangeres Anne Corporaal heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse theaterproducties, zoals van Theater te Water. Ze blijft zich als zangeres ontwikkelen, bv. met een onlangs gevolgde masterclass ‘Billie Holiday’ onder leiding van de bekende jazzzangeres Astrid Seriese. Haar krachtige ‘lazy’ en gevoelige stemgeluid, gecombineerd met Omars authentieke gitaarspel, maakt 2Tone tot een karakteristiek duo met een geheel eigen geluid.

Kijk op: http://www.2tonemusic.nl/

Zaal open vanaf 19.30 u, start programma vanaf 20.15 u entree € 8,00 pp, kaartjes aan de zaal.
33692739 image big